JEG ÆDER KUN ALENE – Prolog

Sult er et fænomen vi alle kender til. Maven rumler og vi må have noget mad. Men hvad, hvis sulten ikke er efter mad, men noget større? Hvad hvis sulten kalder på magt, anerkendelse eller en bedre verden? Sulten kan være biologisk, den kan være eksistentialistisk, men den kan også være ideologisk. Visningen JEG ÆDER KUN ALENE undersøger, hvordan vi hver især, som individer, håndterer vores individuelle sult i en verden, der hungrer efter et nyt verdenssyn. Forestillingen er skabt ud fra devising med temaet sult. Det vil sige, at scenekunstnerne har skabt forestillingen fra bunden ud fra egne bud, som iscenesættes kollektivt. JEG ÆDER KUN ALENE præsenteres af Prolog teaterhold bestående af 12 unge scenekunsttalenter.

Billede taget af Laura Denis

Se mig i øjnene, SAG-show 2019
Alene i en nedslidt bil, sidder en mand. Hvor han er på vej hen, ved ingen. På sin rejse samler han tre passagerer op, der alle har en historie at fortælle. Først møder vi Björk, en karrierekvinde. Målrettet og kompetent gør hun alt, hvad hun kan for at opnå det gode liv. Hen ad vejen kæmper hun med spørgsmålet, som alle mennesker har stillet sig selv: ”Hvad er det gode liv for mig, og hvilke stier skal jeg gå ad for at nå derhen?” Ungdommens optimisme og livsglæde finder vi hos Balder – frisk og fløde rejser han i søgen efter den helt store kærlighed. Men det er svært at finde kærlighed ved første blik, når ingen øjne ser op fra den digitale verden. Bue er den sidste passager i bilen. Mærket af sin svære fortid, fortæller han sin historie om gode og dårlige kapitler i sit liv. Om et liv fyldt med arbejde, kærlighed og alt derimellem. I bilen mødes de tre historier, men hvem er manden, der sidder bag rattet og lytter? Og hvor er de på vej hen?

Billede taget af Lau Eliasen

En god historie – modstrøm
Efteråret 2017 på Broholm slot. En vandreforestilling i samarbejde med Oure efterskole og teatergruppen Modstrøm. Stykket handlede om dramaet mellem adelen og tjenestefolkene. Jeg spillede en tidligere tjenestepige, som var kommet tilbage til slottet, efter at have født et uægte barn.

Hvem vil du egentlig gerne være?
Foråret 2017 5 piger er endt til eftersidning. Isolation tvinger dem til at forholde sig til hinanden – og dem selv. Det bliver en kamp om hemmeligheder, magt og venskaber. En forestilling af Teater EGOs ungdomshold. Jeg spillede rollen Leonora.